Industrianvendelse af neutron- og røntgenteknologi – Hvordan Big Science skaber innovation i din virksomhed

17-11-27 10:00 - 15:45

En stribe nye analyseteknikker til materialer er de seneste år blevet mere tilgængelige for industrien. Virksomheder kan nu få hjælp til avancerede analyser af bindinger mellem plastfibre, rest-spændinger i metalkomponenter eller få indblik i fouling eller nedbrydningsprocesser i realistiske miljøer. Vi sætter fokus på, hvordan de nye teknikker kan hjælpe jeres virksomheder til udvikling, fejlfinding eller produktionskontrol. Bliv inspireret af industrielle cases eller tag din egen problemstilling med til eksperterne.

Seminaret afholdes i Aarhus og starter med en fælles del om de unikke muligheder vi får i Danmark over de kommende år med faciliteterne European Spallation Source og MAX-IV i Lund og European XFEL i Hamburg. Efter frokost følger parallelle workshops om eftermiddagen, hvor der sættes fokus på specifikke muligheder for analyser af henholdsvis PLAST og METALLER. Hver workshop vil inkludere korte oplæg med virksomhedscases og mulighed for at vende dine egne materialebaserede problemstillinger med en gruppe af eksperter.

Organized by: Technological Institute, Danish Materials Network and LINX.

 

Event details

  • Registration fee: Free for members of Danish Materials Network, DMN, and LINX Association. For other participants: Kr. 1.500,- excl. VAT.
  • Registration before: Nov. 21st.
  • Language: Danish and English

Visit the event’s webpage to know more or register.

Leave A Comment

Go to Top